Warning - Breakdown

2016.02.19 17:53


 

Warning! – Breakdown
 
A lemez a miskolci Warning! zenekar első Demo albuma. 2015 Decemberében készült el. 
Az Demo lemezen 6 szám található, aminek szövege, és dallamvilága is eléggé változatos, mivel minden számnak más a zenei stílusa. Található rajta lágyabb, bluesosabb, őszinte dal, viszont ugyanígy megtalálhatóak a punkosabb, keményebb dallamok is.
A lemezen található számok közül választottunk ki két dalt, amikhez videoklipet készítettünk és jelentkeztünk a Ki Mit Tube országos tehetségkutató versenyre, ahol a középdöntőig sikerült eljutnunk.
 
Saw You Again
A dalt egy lány ihlette meg, aki miatt nagyon sok áldozatot hoztunk, de tudtuk, hogy ő sosem fog szeretni minket.
 


 
On The Way
Mondanivalója, hogy az ember néha le-letér a jó útról, de azért próbál a dal szerint “jobbra tartani”, még ha nem is sikerül, csak középen, a kettő között maradnia.



 
Going Green
A dal leírja, hogy ne törődj azokkal, akik negatív kritikákkal akarnak benned rossz érzést kelteni. A lényeg, hogy ne azokra fektesd a hangsúlyt, hanem arra, hogy miként tudnál még jobb lenni.



 
 
Little Joe
Egy srácról Little Joe-ról szól, aki nem találja a helyét a világban. A számhoz videoklip is készült, aminek a végén a főszereplő megfogja egy lány kezét, aki a barátnője, ezzel jelképezve, hogy bár a világ kiközösíti, de mégis valamilyen módon megtalálja a nyugalmat, békét.

 
 
 
Breakdown
Egy olyan emberről szól, aki elveszített egy lányt, aki számára nagyon fontos volt, és utána próbálja csinálni a mindennapi dolgait, fél az újra kezdéstől A dalban sok mindenki magára ismerhet, sok ember mindennapjait a bánat öleli körül, és tudja, hogy tovább kell lépnie.
 
 
Sick
A szám egy általánosan felbukkanó állapotról szól. Ha az ember beteg, akkor mennyire van kizárva a világból, mennyire nem tud a mindennapokba beleilleszkedni, illetve, hogy úgy tűnik, mintha semmire sem lennénk jók, felesleges ilyenkor az ember a világ számára.


 
 
A zenekar tagjai:
Tizedes Zoltán - Ének, Ritmusgitár
Kenyeres Tamás – Szólógitár
Hamar Dezső Dávid – Basszusgitár
Francuz Ádám - Dobfelszerelés
 
Elérhetőség:
06-30/548-8858
francuzadam13@gmail.com