Viharmadarak

2015.06.09 19:08

 


 

A zenekar 2008-ban alakult Bánrévén. Több tagcserén ment keresztül addig még elérte eddigi felállását. Mi egy feltörekvőben lévő Magyar rockzenét játszó zenekar vagyunk. Eddig csak feldolgozásokat játszottunk (pl.: P-MOBIL, EDDA, LORD, BIKINI, KORÁL), viszont gőzerővel elkezdtük a saját dalok írását.

  2015 februárjára elkészült az első nagylemezünk hang anyaga, amit aztán Ózdon, egy kedves barátunk stúdiójában fel is vettünk, majd június 12-én sikerült kiadnunk CD formájában és az online zeneáruházakban is megjelent. A zenekar szeretné saját dalait bemutatni minél több helyszínen. A 2015-ös évben 30 helyszínen léptünk fel és mindenhol jól fogadták a produkciónkat. Így sikerült elérnünk, hogy több helyi média is foglalkozik velünk. Az elmúlt évben több rádióriport is történt velünk pl.: Szinva Rádió, Code FM, Rádió M, Barcika rádió, Hamarosan Maxi Rádió Gyöngyös. Több online rádió is játsszák számainkat ország szerte.

Pár nagyobb rendezvény ahol már megfordultunk: Miskolc Kocsonya farsang, Vadna motoros találkozó, Balogvölgyi rock fesztivál, Motor- Rock Fesztivál Hajdúdorog stb.

 

A zenekar felállása jelenleg:

Horváth László (szólógitár, vokál)

György Dániel (ének)

Szabó Gergő (dob)

Farkas Zsolt (basszusgitár)

Horváth Dániel (billentyűk, vokál)

 

Várjuk bármilyen rendezvényre a meghívást ahol a Magyar Rock zenét kedvelik!

 

 

Videó és hanganyagunkat megtekintheti:

www.viharmadarak.hu

www.youtube.com/viharmadarakzenekar

www.facebook.com/viharmadarak

 

Elérhetőségünk:

Lax Tamás (Menedzser)

Tel.:  +3670/550-7051

e-mail: laxtamas@gmail.com

Levelezési cím: 3630 Putnok Állomás út 9.