Versus The Ghost - Bemutatkozik egy alternatív, instrumentális, post-rock zenei projekt!

2017.06.01 13:05


 

A Versus The Ghost egy 2016 februárjában lakult alternatív, instrumentális, post-rock zenei projekt, mely három tagból áll:
 
Matthew Berényi (Gitár, Billentyű, Programozás)
Nicholas Butler (Gitár, Szintetizátor)
Czimmermann László (Dobok és egyéb ütős hangszerek)
 
Az elmúlt év a banda bemutatkozó albumának megírásával és felvételével telt el, mely két külön országban történt. Matthew és Nick az Egyesült Királyságban a komplett műszerezéssel foglalkozott, míg László Magyarországról egészítette ki a számokat a dobokkal. 2017 februárjában az album összes számának felvétele és masterelése elkészült.
 
Az album hű maradt az egy évvel ezelőtti, eredeti elképzeléshez, és megpróbál a képzelőerőnek a zenei aláfestésévé válni. A dalszöveg nélkül készült számoknak azt a célt szánták, hogy minden egyes hallgató egy saját történetet, egy saját utazást képzeljen el minden egyes számhoz, vagy akár az egész albumhoz egyben és ezáltal váljon számukra személyessé, egyedivé az élmény. Az albumhoz tartozó eredeti képeket egy régi barát és művész, Natcha Kucita készítette el, aki megpróbálta az album hangulatát egy rajzban, festményben tükrözni és ezáltal az egész élményt több dimenzióssá változtatni.


 
A Versus The Ghost a jövőben egy új album elkészítésére fog koncentrálni, még pedig nem kevesebb inspirációval, mint hogy egy napon egy rövid vagy mozifilm zenéjét szerezhessék.