St. Lucifer – Isten hozta a Valóságban. Pár gondolat a megjelent kislemezről!

2017.06.08 20:38


 

Igazából ez a „Miért?”-ek lemeze, ahol rengeteg kérdést szögezünk az emberekhez, főként, hogy miért nem mernek szembenézni saját magukkal, illetve tetteik súlyával és miért dugják inkább homokba a fejüket s tesznek úgy mintha minden rendben lenne. Már több birodalom bukását is eredményezte az önteltség, a hedonizmus, az ellenségeskedés, a célnélküliség. És amerre tart most az emberiség, eléggé úgy néz ki, hogy előbb-utóbb találkozhatunk a teremtőkkel.

Mivel ez a demó sokkal emberközpontúbb lett, így elkerülhetetlenné váltak a politikát és médiát fricskázó szövegek és mivel mi is ebben az országban élünk és nem egy másik bolygón, így becsúszott egy kevés a hazai politikai életből is.

Az albumhoz egy mélyebb hangzásra váltottunk és elég sok mindent máshogy csináltunk az előzőhöz képest (pl beújított külső stúdióbb hangkártya, gitárt is más technikával rögzítettük és más szisztéma alapján haladtunk). Merész/kísérletezgetőnek nevezték a szolnokzene.hu oldalán ezt a „lemezt”, számunkra jól estek a dicsérő szavak, régóta érettek már ezek a témák, csak nem adódott lehetőség rá, hogy ezeket a dolgokat bemutassuk mivel a St. Lucifer leginkább projektzenekar így sokkal bátrabban merünk kísérletezni és minél több mindent belepakolni. Mind a ketten nagy filmrajongók vagyunk, így a zenével is úgy bánunk sokszor mintha valami jelenet lenne és ehhez hozzá tartozik szerintünk a változatosság és a fordulat. Mivel nem adódott meg a lehetőség arra, hogy filmeket készítsünk, így a zenénken keresztül meséljük el a történetünket és azon keresztül a mondanivalónkat. Reméljük akik meghallgatják vagy ránk találnak, szerzünk nekik néhány kellemes, szórakoztató percet és ha valaki megtalálja a zenénkben a lényeget, talán kicsit elgondolkodtatja, hogy egy normális társadalomban egy ember véleménye is számít, mert ha 10.000 emberből 5.000 úgy gondolja, hogy az Ő véleménye nem számít a tömeg fele már is oda és általában nem az okosabbak a hangosabbak. Fontos az összetartás, egymás megsegítése, a másik véleményének meghallgatása és MEGÉRTÉSE, ha ebből egy kicsit több valósulna meg, mint a jelen társadalomban, akkor lehet ez egy sokkal élhetőbb világ lenne.
 

Dallista: 00. - Mi vagyunk az Ember 0:00
01. - Ördög fém 1:38
02. - Új birodalom 5:58
03. - Névtelen holtak 11:16
04. - Kapjuk a műsort 15:24
05. - Játssz csak nyugodtan halottat 18:52
06. - Holttestekből jósolva 21:29