Skaltrax - Bemutatkozik a kazincbarcikai, Melodic Death Metal vonalon mozgó zenekar!

2018.03.16 16:15



Köhler Bence (ének, gitár) miután kilépett a Wake On Burial zenekarból, szerette volna megalkotni a saját ízvilágú kevert együttesét, amiben gitár mellett vokálozni is szeretett volna. Munkácsi Gábor (ex Wake On Burial gitáros) ajánlotta neki Balázs Andrást (dob).
Rögtön kiderült, hogy hasonló a zenei világuk, úgyhogy bele is vágtak egy közös projektbe. Az első szám megírása közben mindketten rájöttek, hogy nemcsak a zenei irányvonal azonos, hanem az elhivatottság is. Pár közös próba után csatlakozott hozzájuk András öccse, Balázs Ákos (basszusgitár) majd megcsinálták első videoklipjüket.




Miután kikerült az első videó, Kórik Richárd (gitár) közösségi oldalon gratulált Köhler Bencének (gitár/ének) a klip sikeréhez. Elég régóta ismerik egymást a srácok, már elég régóta beszélgettek egy közös projekt-ről is, ami annak köszönhető, hogy mindketten megfordultak már egy jó pár együttesben. Ám itt volt a remek alkalom, ugyanis Ricsi szabadúszó volt, Bence pedig azonnal hívta, hogy töltse be a gitáros posztot, amit szívesen el is vállalt.
Ricsi érkezése után jó pár hónappal, Bencének ajánlották Huber Tamarát (billentyű), mivel billentyűst keresett a zenekar. Bence azon nyomban kapott az alkalmon és felkérte Tamarát, hogy töltse be a kijelölt posztot. Így lett teljes a Skaltrax zenekar.




Jelen pillanatban folynak a stúdiómunkálatok, nyárra tervezik az első EP-t majd ősszel a nagylemezt.
De mindezek előtt nyáron érkezik majd még egy harmadik videoklip is.

Elérhetőség: www.facebook.com/Skaltrax-1497375827023585/