Rozsda – Új dal az észak-magyarországi metál banda októberben megjelenő nagylemezéről: Fortuna

2017.09.26 15:38


 

Év elején jelent meg a Rozsda bemutatkozó EP-je „Másképp lesz minden” címmel. A csapat körbe is vitte a lemezt az országban, a SkalaZoo Víz Tavaszi Turné 2017 keretei között mutatták be az anyagot az Akela és az Alcohol zenekarok társaságában.

A turné végeztével nyáron több klubkoncertjük is volt a fővárosban és vidéken egyaránt, azonban a fellépések közti szabadidőben sem ültek tétlenül a srácok. A rendszeres próbák mellett belevágtak a stúdiómunkába és elkezdték rögzíteni első nagylemezük dalait. A korongon összesen 8 track található majd, a megjelenésre pedig valamikor októberben számíthatunk. Az új dalok egyikét már be is mutattak online elérhetőségeiken, a „Fortuna” című tételt itt meg is hallgathatjátok:



 

A Rozsda 2017 augusztusában az országos Öröm a zene tehetségkutató érsekvadkerti állomásáról első helyezéssel a döntőbe jutott, amely a Budapest Music Expo 2017 keretei között kerül majd megrendezésre októberben a Hungexpo területén.


 

Ha élőben is hallani szeretnétek az új lemez dalait, kiváló alkalom erre a 12 állomásos őszi-téli SkAlAzoo-Víz 2. országos turné, ahol idén is az Akela és az Alcohol állandó vendégeként lépnek majd a színpadra.

A Rozsda zenekar elérhetőségei:

Facebook: https://www.facebook.com/rozsdazenekar/

Bandcamp: https://rozsda.bandcamp.com/

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCx_p_6tLQT14zZxaPC9o42g

Instagram: https://www.instagram.com/rozsdazenekar/

SoundCloud: https://soundcloud.com/rozsdazenekar