Phrenesis - Saját szavaikkal mutatkozik be a győri Metalcore zenekar!

2019.01.20 12:02

Sziasztok, mi vagyunk a Phrenesis! 
 
2018 Júliusában alakult metalcore zenekar vagyunk Győr városából. A zenekarunk tagjai tapasztalt zenészekből áll, senki nem volt zöld fülű, ezért már az első próbák alkalmával saját szerzemények írásába kezdtünk. 
 
Kiemelkedő szorgalmunknak köszönhetően novemberben már a győri Rómer házban kaptunk lehetőséget először a bemutatkozásra, amely mindannyiunknak a várakozását felül múlta. 
 
Szerencsésnek mondhatjuk magunkat, hiszen a novemberi koncertünk óta kapjuk a kisebb-nagyobb felkéréseket koncertezni, amiket igyekszünk mind elvállalni még munka mellett is. 

 
Jelenleg egy single számot adtunk ki, amivel nagyon elégedettek vagyunk. A közeljövőben kiadunk még egy single számot, ennek jelenleg is folyik a felvétele, késő tavaszra pedig egy EP-vel szeretnénk a hallgatóságnak előrukkolni. 
 
A zenekarunk stílusa, koncepciója hamar letisztult előttünk, ez számunkra egyértelmű volt, hogy a keményebb, húzósabb részek önmagukban kevesek, szerettük volna populárisabbá tenni a zenénket, ezért is viszünk vele fülbemászó dallamvilágot, illetve epikus tiszta ének részeket, valamint terveink között van a többszólamú vokálozás is. 
 
Legfőbb motiváló elemünk a minőség. Minden időnket arra áldozzuk, hogy a lehető legjobb minőséget tudjuk megteremteni, lehetőségeinkhez mérten, szerintünk annál fájóbb kritika nem létezik, mint amikor a végterméket egyszerűen legagyizzák. A kevesebb néha több! 
 
Távlati céljaink közé tartozik az, hogy Magyarországon megismertessük magunkat, munkásságunkat, próbálunk minél több városba ellátogatni kelettől nyugatig, ahol a nap nyugszik. 
 
Elérhetőség: www.facebook.com/phrenesismetal/

Tagok: Hamusics János - ének
Horváth Zoltán - dob
Bogár Gergő - basszusgitár
Micskó Tibor - ritmusgitár
Csidei Gábor - szólógitár