Pánik - Álarc EP

2015.11.02 13:44


 

ÁLARC: A lemez főcím dala. Azért gondoltuk, hogy legyen ez a főcímdal, hiszen nap, mint nap előfordul a világon, hogy az emberek hátba szúrják egymást és kétszínűek egymással, illetve mást mutatnak, mint amik valójában is. Nem önmagukat adják sokan.

ELVESZETT LÁNY: Teljesen rávilágít a szöveg témája arra, hogy nem is lehet másról szó, mint a lányokról, de az olyan lányokról, akiket említhetünk "éjszakai pillangóknak, vagy akár simán örömlányoknak". Próbáltuk kulturáltan megfogalmazni azt, hogy drága Hölgyemények sokasága nincs tisztába azzal a szóval, hogy 'Szeretés, szerelem". Persze tisztelet a kivételnek. Vagyis, sok Hölgy kihasználja a férfiakat.

SZÍNTELEN: Azért kapta ezt az egyszerű címet, hogy lényegre törő legyen. A mai társadalom teljesen elzüllött és a világ meg a minden napok értelme, a kommunikáció, az együttlét az emberrel teljesen kezd megszűnni és nem figyelünk oda egymásra. azért is kezdődik úgy a refrén, hogy 'Fakul a világ"

TELIK AZ IDŐ: Erről a dalról annyit lehetne megfogalmazni, hogy rövid az élet és próbáljuk meg értelmes, érdekes dolgokra forgatni az időnket. Amit feleslegesnek érzünk, azt hanyagoljuk és legyenek változatosak a napok, mert egyszer minden véget ér.

KÉK NEFELEJCS: Egy lassú szám mitől is ne lenne szebb, ha egy virág nevét kapja. Az életbe vannak olyan pillanatok, boldog percek és emlékek, amiket mindig jó megőrizni és ezeket sosem elfeledni, hiszen ezek tesznek minket teljessé, még akkor is, ha sokszor ezeknek az élményeknek feltételeik vannak és meg kell értük küzdeni. Szóval röviden, küzdjünk és emlékezzünk a boldog percekre.




Az EP itt hallgatható meg: 





Elérhetőség: ​FACEBOOK: https://www.facebook.com/panikzenekar

YOUTUBE: https://www.youtube.com/user/panikofficalVEVO

BandCamp- zenehallgatás: https://panik-punkrock.bandcamp.com/

SoundCloud - zenehallgatás: https://soundcloud.com/panik-punkrock

Myspace - https://new.myspace.com/panik.punk.rock

Tagok: Ravasz Dávid (ROPI) : Dob 
Révész Martin (MOGYI) : Gitár+ének 
Hullám Richárd (GYULA) : Basszusgitár+vokál

Műfaj: Pop-Punk