KabinLáz - Narkolepszia! Megjelent az első videó klip!

2016.12.20 16:11Megjelent a 2013-ban alakult püspökladányi KabinLáz zenekar első videó klipje a Reindeer Cinema jóvoltából.
 

"A Reindeer Cinema jóvoltából megjelent a KabinLáz zenekar első hivatalos videoklipje, a Narkolepszia. A forgatás Debrecen külterületén zajlott december 4-én, mínusz 3 fokban, de gördülékenyen, jó hangulatban. Nézzétek, hallgassátok, osszátok, terjesszétek!"
 
 
Néhány sor a számról!
Bandán belül Narkolepke vagy Narkóslepke. Idei szerzemény, az egyik legfrissebb. Kis híján le is maradt a lemezről (amit eredetileg 8 számosra terveztünk), de végül Mulicz Zoli meggyőzött minket a létjogosultságáról. És milyen jól tette!  Az egyik legnagyobb kedvencünk még ma is, koncerteken hihetetlen megőrülés van rajta, már most sláger. A fő riff és a szóló Ádám érdeme, azóta is nyaggatjuk, hogy hozzon még hasonló döbbenetesen király dolgokat. A szöveg pedig életem eddigi legdepresszívebb, legsivárabb időszakába enged betekintést, amikor rájöttem, hogy bármit teszünk, az idő csak múlik, mi megöregszünk, a szeretteink elmennek, a létezés ebben a formában pedig valójában teljesen hiábavaló és tökéletesen értelmetlen. Remélem, másoknak is elvettem a kedvét a pozitív gondolkodástól! 
KabinLáz:
Hajdú Tibor - dobok
Jakab Imre - gitár, vokál
Papp Norbert - ének
Sárközi Ádám - basszus
 
Reindeer Cinema:
 
KabinLáz: