Gazemberek - Megjelent az első videó klipjük a Vörös Démon című szerzeményükre!

2016.10.22 11:11


 

2014-re sikerült az első felállással összeverődnünk, hiszen egyet akartunk. Azt a dallamos, húzós dübörgést hallani minél többször, amikor a lábad mozgása követi a zene ritmusát, akkor is, ha csak a pultnál ülve egy sör mellől hallgatod.

 

Amit játszunk, az bulizós Rock&Roll a mocskosabbik fajtából. Nincsenek kristálytisztára lecsiszolt riffek és dalszerkezetek, sokszor csak ott és akkor, a koncerten szólal meg abban a változatban egy-egy dal. Ahogy mondani szoktuk:,,Ezt érezni kell…” :-)

 

A szövegek egyszerűek, de mocskosul őszinték, onnan legbelülről jönnek, az ösztön és a szenvedély hazájából.

 

Négyen vagyunk, de keresünk egy ötödik tagot is, mert így tudunk kellő erőt, és dögöt vinni a hangzásba, a megszólalásba. Gábor a dobos, és Laci a basszeros már több zenekarban játszottak együtt, ők kezdték el Junkuncz Tomival ezt az egészet. Végül megérkezett Pecsők Laci az énekes, Kozsa Tomi pedig a ritmusgitáros szerepére, de Tomi sajnos már nem tagja a zenekarnak. Elindultunk, hogy hírt adjunk egy életérzésről. Célunk, hogy ugyanazt a lendületet, energiát és vágyat adjuk át és ugyanazzal az odaadással játsszunk a legkisebb klubtól egészen a nagy fesztiválokig mindenhol.

 

„Vad vagy mégis játszol a kéjjel, szívbe markoló szenvedéllyel, tépj szét, mert így szép, mindenem a tiéd, minden éjjel!”

A mottónk is lehetne ez a pár sor, ami a „Vad vagy” című saját számunkban szerepel.

Gazemberek.

Valahol azok vagyunk mindannyian, legalábbis a társadalom szemében.

Haverok, bulik, szabadság, és „szeszben úszó kalandozások”, ahogy egy másik dalunkban írtuk. És persze a nők mindenek felett.

Ezek motiválnak minket, ezek mozgatják a fantáziánk, ezt éljük át a zenénkben.

A dal 2016-ban jelent meg, zeneszerzők a Gazemberek zenekar, szövegíró Sabján László. 

 

Tagok:
Junkuncz Tamás - gitár
Pecsők László - ének
Sabján László - basszusgitár
Terkovics Gábor - dob
Tagok
Junkuncz Tamás - gitár
Pecsők László - ének
Sabján László - basszusgitár
Terkovics Gábor - dob