Dreamgrave - Mi újság jelenleg a zenekarral?

2016.11.19 10:46


 

A szegedi független progressive metal Dreamgrave kiadta legutóbbi nagylemezükhöz tartozó Memento Mori drum playthrough-ját. 
 
Tóth Tamás 2013-ban a New York-i The Collective School of Music hallgatója volt, később MA diplomát szerzett Miskolcon klasszikus zenéből. A többek között a WISDOM, MYTRA, Miskolc Big Band zenekarokból ismert dobos még júniusban csatlakozott a zenekarhoz. Első kihívás rögtön egy tehetségkutató volt (Rocktogon), ahol a zenekar a második helyet zsebelte be az egyébként nagyszerű és erős mezőnyből. 
 
Kövessétek a zenekart és Tomit a Facebookon!
Dreamgrave: www.facebook.com/dreamgrave/




A Dreamgrave-ről:
 
A Dreamgrave egy független szegedi progresszív metál zenekar. Zenéjük eklektikus keveréke a progresszív, gótikus és neo-klasszicista stílusoknak, mely az álmok birodalmának éteri, de semmihez sem fogható érzelemviharainak határain egyensúlyoz. A 2012 őszén újraindított zenekar 2014-ben jött ki komoly szakmai elismerést szerzett 'Presentiment' című nagylemezével, mely két hétig vezette a Bandcamp bestseller listáit, valamint számos magazin év albumai közé választotta világszerte. Az album digipack kiadását már a rajongóktól befolyt támogatásokból finanszírozták.
 
A zenekar célja, hogy egy valódi, előremutató, stílusbeli korlátokat nem ismerő, a zenei céljait művészeti szinten képviselő entitássá váljon és új zenei világokat nyisson a nagyközönség számára.