Dead Man's Bitches- Lock The Doors And Loose The Madness

2015.10.14 11:04

A lemez tulajdonképp 2015 szeptember 12-én jelent meg. Illetve kezdett el megjelenni, hiszen a srácokkal úgy döntöttünk, hogy apránként rakjuk fel a számokat. 12-én rögtön kettővel kezdtünk a „Madman” és az „I’m Free” személyében. Az ezt követő hét szombatján követte őket a „Money In My Pocket” és végül Szeptember 22-én a videoklipel egyben jelent meg a „Downfall”. Ahogy a tavalyi, 2. kislemezünket a From Nowhere-t, a Lock The Doors-t is Érden a Nortyx Audio Studióban vettük fel. 3 napot töltöttünk itt és megpróbáltuk a legjobbat kihozni, ezúton is hatalmas köszönet Tóth Petinek és Mariannak, a segítségért és a fáradozásért. Cserébe 3 napnyi agymenést kaptak tőlünk, vegyék ezt nászajándéknak! Jöjjön tehát a négyes egy kicsit bővebben.

Madman( Szöveg: Pintér Bence, zene: Németh Zsolt):

Ha jól emlékszem a szám egy tök lassú riffnek indult, aztán kicsit gyorsítottunk rajta, aztán még egy kicsit és kiderült, hogy így milliószor jobb, mint az eredeti állapot. Mióta összeraktuk általában ezzel nyitunk a bulikon, elég jó kis bemelegítő szám. A szövegvilág kicsit bemutat minket. A sok gyötrődés meg próbálkozás ellenére szeretnénk ha a lábunk előtt heverne egy nap minden, küzdeni is fogunk amíg el nem jutunk oda, ezt megígérhetem nektek. Talán még egy kis pikantéria, hogy a dal szólóját a felvétel előtti este kezdtem el írogatni és rögtön, kb 5 perccel a felvétel előtt találtam ki a koncepciót.

I’m free(Szöveg: Pintér Bence, zene: Wéber Roland,Pintér Bence):

Gyönyörű szám, leginkább a lány rajongóinknak szól. Szerettük volna ha egy kicsit a visszafogottabb oldalunkról is megismernek minket, a szám pedig pontosan ebbe illik bele. Nem is cifráztunk benne túl semmit, egyszerű, viszont rengeteg érzés bolyong bennünk akárhányszor játszuk bulikon. A dal pedig egy bizonyos valakiről szól, aki habár ellenálhatatlanul gyönyörű volt, sokkal több szenvedést okozott ha együtt voltunk, mint amikor nem. Hölgyeim, azért ez nektek szól, imádunk titeket!

Money In My Pocket(Szöveg: Pintér Bence, Németh Zsolt, zene: Németh Zsolt):

Ahogy nagyon frappánsan a cím is mutatja a dal a zsebünkben lévő összes pénzről szól. Vagy inkább arról, hogy nincs! Mindenki van ezzel így, a pénz nagy úr, főleg ha szombat van és rum-kóláról vagy inkább whiskeyről van szó. Megörökítettük hát az érzést, hogy Ti is osztozzatok velünk a bánatotokban. Könnyed szám, mégis baromira húzós, szintén eszeveszett jó érzés játszani meg üvölteni koncerten. Úgyhogy irány a pult, hogy nektek se legyen semmitek!

Downfall(Szöveg:Németh Zsolt,zene: Németh Zsolt):

Eddigi zenei „pályafutásom” alatt erre a számra vagyok a legbüszkébb. Nagyon fontos valaki aki ihlette a számot és ahogy a szövegen is látszik elég mély hangulatomban írtam meg. Különösen büszke vagyok erre a szövegre, tényleg beleadtam mindent. Na de elég a fényezésből! A borult hangulat ellenére mégis úgy döntöttünk, hogy ehhez a számhoz készítünk majd videoklipet, aminek a gyökerét a 2015.07.11-i győri Rómer Házban tartott buli alkotja. Maga a dal még egy nyári próbán indult olyan kis hülyülésként, aztán apránként összeállt a fejemben. A szóló előtti leállást egyszerűen imádom, az eddigi visszajelzések alapján sokan azt és az az utáni részt tartják a szám legjobbjának, valóban ott indul be igazán. Jó is hogy lett belőle klip, mert nem sokra emlékszünk arról az estéről. Szerény véleményem szerint az eddigi legjobb számunk, imádom az összhangot és imádom vele zárni az összes bulinkat!








Elérhetőség: https://www.facebook.com/dmbrnr

Tagok: Pintér Bence - ének
Élő Martin - basszusgitár
Kovács Ádám - dobok
Wéber Roland - ritmusgitár
Németh Zsolt - szólógitár