Cvazar Interjú!

2016.06.08 19:37



1: Mikor, hol és milyen körülmények között alakult a zenekar?
A zenekar 2015 őszén alakult Kecskeméten egy társasház első emeletén (örülhettek a szomszédok), az első közös próba alkalmával.

2: Mely zenekarok inspiráltak/inspirálnak benneteket?
Hú, hát van egy pár, tehát inkább azt mondanánk, hogy a magyar heavy és nemzetközi trash bandák.

3: Milyen műfajban zenéltek?
Mivel egyelőre sokkal több a feldolgozás mint a saját nóta, ezért a műfaj elég szerteágazó (de leginkább heavy és trash), a jövőben pedig szeretnénk egy heavy/trash elegyet kreálni.

4: Zenéltetek-e már korábban együtt?
Így hárman először, de a dobosunk és a gitárosunk kb. 10 éve sok zenekaron keresztül az utolsóig melynek feloszlása után a dobosgyerek csatlakozott egy másik csapathoz és ott ismerte meg a basszerosunkat, majd mikor az a banda is bevégezte, jöhetett a közös metálkodás.

5: Mit lehet tudni a számok zenei és szövegvilágáról? Eddig két számotok jelent meg. Milyen cél szolgálnak? Vagy csak szerettétek volna bemutatni magatokat a közönségnek vagy egy esetleges készülő kislemez dalai?
Ha valaki meghallgatja őket, akkor két, teljesen különböző zenét ismerhet meg. A Ne add fel zeneileg egy könnyedebb szám, szövegét egy nagyon kedves ismerősünk írta, és egy ígéretet váltottunk valóra amikor megzenésítettük. Az árnyék egy trashesebb, gyorsabb nóta, igazából ez egy örökség egy előző zenekarból. Szövegét az akkori basszerosnak köszönhetjük. A közeljövőben ezeket tökéletesítjük, újravesszük és új számokkal kiegészítve minimum a kislemez a cél.


6: Kit kell keresni egy esetleges koncerttel kapcsolatban vagy van saját menedzsment?
Almási „Csutak” József vagy Spitzer „Spici” Zsolti áll a rendelkezésetekre ez ügyben.
Elérhetőségeink továbbá:
Facebookon Cvazar a keresőbe
Email: cvazarmetal@gmail.com

7:Mik a terveitek az idei nyárra?
Túlélni

8: Hol fogtok legközelebb koncertezni?
2016. Július 22.-én Cserkeszőlőn a Cserkeszőlői Motoros Találkozón.