Bullterrier Beat - Megjelent a Káosz Hazája kislemez!

2016.12.11 19:30



Röviden a zenekarról.. 

A kezdeti mozgásokat Boros Norbi (gitár) és Bandel Róbert (dob) kezdte. A cél roppantmód egyszerű volt. Erőteljes de lényegre törő riffek és a "mindenki bekaphatja" elvhez hűen méltó mód csapást mérni erre az elfuserált agymosott országra. ..
Hamarosan csatlakozott a társulathoz Boros Ferenc (basszus) és Anta Attila (ének) így teljes erőbedobással haladhattak a dolgok..
2016 júliusában Feri távozott a zenekarból. Helyére Dajka Norbert érkezett a basszusposztra.
A kezdeti mozgásokat Boros Norbi (gitár) és Bandel Róbert (dob) kezdte. A cél roppantmód egyszerű volt. Erőteljes de lényegre törő riffek és a "mindenki bekaphatja" elvhez hűen méltó mód csapást mérni erre az elfuserált agy mosott országra. Hamarosan csatlakozott a társulathoz Boros Ferenc (basszus) és Anta Attila (ének) így teljes erőbedobással haladhattak a dolgok. 2016 júliusában Feri távozott a zenekarból. Helyére Dajka Norbert érkezett a basszusposztra.
 
A kislemezről:
Ha lehet annak nevezni, bár nem ilyen célzattal készült az anyag. Egyszerűen annyi volt a lényeg hogy, felettünk fél év után újabb három adag számot, hogy boldogítsuk vele a jó ízléshez szokott polgárokat és örömet okozzunk azoknak, akik komálnak minket. 
A számok lényegre törőek, a mondandónkat nem variáljuk, rá kell világítani erre a siralmas helyzetre ami ebbe az országba működik. Erről szól a Káosz hazája leginkább. 
Az Anarchia Norbi a gitárosom szüleménye. 
Dal a büszkeségről, a dühről és arról hogy senki sem kényszeríthet térdre soha... 
A harmadik tétel az egyik nagy kedvencem a műsorunkból a Tervezz, dolgozz, zabálj kezdeményű. Egy dal a magyar munkamorálról lényegében. Számomra nagy kedvenc a műsorunkból...

Tagok:
Basszus: Dajka Norbert
Dobok: Bandel Róbert
Szólógitár : Boros Norbert
Ének: Anta János Attila
Ritmusgitár: Sütő Gábor
 
Stílis: Hardcore Punk