Bemutatkozik az Earthwood zenekar!

2016.08.28 11:15


Zenekarunk, az Earthwood a jelenlegi formájában három éve működik, de előtte mindannyian zenéltünk már együtt más zenekarokban. Mindannyian Esztergomiak vagyunk, itt születtünk, de nagyrészt már Budapesten dolgozunk/tanulunk. A zenekar stílusát nem tudjuk egyértelműen behatárolni, a punk és a pop zene keveréke, mi egyszerűen a "smalltown punk" kifejezést szoktuk használni.
 
Tavaly szeptemberben jelent meg az első EP-nk három számmal, hammerstrike címen, az alábbi linken elérhető a playlist :
 

 
Azóta több koncerten is felléptünk, Budapesten és Esztergomban is. Folyamatosan szervezzük a koncerteket, valamint felvettünk 4 újabb számot is, amelyeket egyenként fogunk kiadni, valamilyen videó kíséretében. Ezek közül az első kettő: 


 
 
Jelenleg az őszi koncertek szervezésével, és új dalok írásával foglalkozunk, valamint szívesen vesszük a meghívásokat bárhová, ahol fel tudunk lépni. Folyamatosan próbálunk, tervben van néhány akusztikus fellépés is. E mellett most kezdtük meg a forgatási munkálatokat a "smalltown" című, eddig még nem kiadott számunkhoz - ezt már nem házilag, hanem rendes stábbal csináljuk, és úgy gondoljuk, hogy nagyon nagy mérföldkő lesz a zenakar életében :)
 
Facebook elérhetőség: