Annoying Noises: Befejezi működését a széptölgyesi zenekar!

2016.09.20 18:32


 

Tisztelt Mindenki!
Hoztunk közösen egy döntést, miszerint befejezzük az Annoying Noises zenekart. Ha nem is végleg, de ennek most úgy gondoljuk, hogy itt a vége.
A legfőbb ok ami miatt ezt tartottuk helyesnek, az az időbeosztás.. Van köztünk melós-házas ember, diák is, aki ráadásul keveset tartózkodik itthon.Ráadásul a Noises egybeolvadt a Bullterrier Beat-tel teljesen, mivel Sütink beszállt oda gitározni. Azt meg egyikünk sem akarja, hogy a zene a magánélet rovására szálljon, így azt a döntést hoztuk, hogy egyet viszünk tovább, egyet meg abbahagyunk.. Valószínűleg átkerül egy- kettő nóta a Terrierbe, mert ha más nem is, de mi úgy gondoljuk, hogy jó és maradandó dolgokat alkottunk ezalatt a három és fél alatt, amiket nem szabad elengedni teljesen. 
Voltak nehéz pillanatok, igazából én úgy gondolom, hogy ez az egész korszak nehéz volt mindenkinek aki ebbe a formációba megfordult. Azt is tudom, hogy az emberek többsége, nem tudta ennek a fajta zenei hozzáállásnak a lényegét átérezni és mentek a negatív jelzők, de úgy gondolom hogy ez pont azért volt értékes mert teljesen ellentmondott minden alap zenei szabálynak.. Nem is lehetett teljesen egy kalap alá helyezni, mivel mindig különböző beállítottságú emberek voltak a tagok, de ez pont ettől volt értékes. Örülök hogy eltudtam Attilával ezt az egészet érni. 
Kovács Gábornak és Csikós Leventének meg köszönöm, hogy segítette a zenekar működését. 
De most egy korszak lezárul, mi is komolyodtunk úgy érzem és haladnunk kell tovább. 
Szóval végezetül, akik azért aktívan figyelgetettek bennünket, nekik hálásak vagyunk, a másik része meg úgy érzem jelenleg nem számít.
Figyelgessétek a Bullterrier Beat zenekart, ott haladnak a zenei dolgok tovább.
Szervusztok!
Bandel Róbert, Sütő Gábor, Anta Attila