Vesztegzár - Új klippel jelentkeztek a komáromi srácok!

2016.08.25 19:06


 

Új videoklippel jelentkezett a Vesztegzár. A komáromi thrasherek egy koncertklipet forgattak a Nervous Discharge című nótához, mely a tavaly megjelent Útvesztő lemez angol verzióján található. A Nail Records gondozásában kijött anyaghoz ez már a harmadik klip a Gyalázat és a Vér nélküli forradalom után.
„Összességében úgy látjuk, hogy egész jól sikerültek az új lemezt követő „Útvesztéseink”, ezért gondoltuk, hogy egy koncertklippen örökítjük meg mindezt. Egy kis ízelítőként is fel lehet fogni, amelyben megmutatkozik, hogy milyen is egy Vesztegzár buli. Akik pedig személyesen is jelen voltak valamely eseményen, azok újraélhetik a hangulatot.  A videót Juhos Gábor barátunk készítette, aki sok bulira is elkísért bennünket, így a vágóképek többségében ő áll a kamera mögött. Szerintünk nagyon jól sikerült eltalálnia a videó hangulatát. Ami a dalválasztást illeti, nem titkolt szándékunk eljutni a magyarlakta területeken túlra is, ezért is készült az albumhoz angol verzió. A küldetés pedig nem tűnik lehetetlennek, ugyanis augusztus 20-án a felvidéki More//Than//Fest-en játszunk egyedüli magyar fellépőként olyan zenekarokkal egy színpadon, mint a Sodom, Children of Bodom vagy éppen a Dragonforce. Az angol nyelvű koncertklipnek köszönhetően pedig remélhetőleg gyarapodnak a nemzetközi koncertlehetőségeink.” – Monostori „Monesz” Ádám, dobos
 
A More//Than//Fest a Zólyom melletti Nagyszalatnán kerül megrendezésre, a magyar határtól mindössze 60 km-re. A két napos fesztiválnak elég erős a felhozatala. Az említetteken túl fellép még például a Stratovarius, a Cradle of Filth, a Masterplan, az Ensiferum, az Arkona, a Freedom Call stb.
 
 
Nervous Discharge video: 
Vér nélküli forradalom video: 
Gyalázat video: 
 
More Than Fest fb-esemény: www.facebook.com/events/438655506335963/
 
 
Vesztegzár honlap: www.vesztegzar.com
Vesztegzár fb: www.facebook.com/vesztegzar