Saturday Overnight - Bemutatkozik a frontcsajos, székesfehérvári zenekar!

2017.05.26 18:53


 

A frontcsajos, székesfehérvári rock zenekar 2012-ben alakult, Tóth Dominika vezetésével. Zenéjükben keverednek a klasszikus Hard Rock elemek, a modern már-már Jazzes témákkal, a nyers erő, dallamos elemekkel. 2015. nyarán jelent meg a csapat bemutatkozó EP-je, 40% Perfection címmel, amelyen 4 saját számot hallhattok.
A zenekar jelenlegi tagjai, 2015. ősze óta koptatják együtt a hangszereiket. 2015. nyarától a zenekar állandó fellépő a Sziget fesztiválon. 2017. januárjában jelent meg az első teljes album, a Dramatic Break. Az Apocalypse című dalhoz videoklip is készült. Az album és a zenekar, szakmai körökben, pozitív kritikákkal debütált. „Tehetséges feltörekvő zenekarnak tartják, ígéretes jövővel, gyors befutási lehetőséggel!” Írta róluk a Metal Hammer -ben, Szénégető Rihárd a Hammer írója és a Sportalsó klub tulajdonosa. A lemez megjelenése után több nagyvárost is megjárt az együttes. A klubszezon zárásaként egy szép számmal látogatott koncertet tudhatnak maguk mögött. Az este a Tales of Evening, a Dharma, és a Hoss Williams Grave társaságában zajlott.
2017. őszét a zenekar egy klub turnénak szenteli, melyet a Dharma társaságában tervez, illetve más ismert zenekarokkal folynak a megbeszélések, hogy minél ütősebb bulival állhassanak a közönség elé. Az erre vonatkozó információkat meglepetésnek szánja a banda a rajongói számára. Az őszi turné előtt még napvilágot lát egy újabb EP, és egy új klip is.

Ének: Tóth Dominika
Gitár: Ecsedy Szilárd
Dob: Németh Balázs
Basszusgitár: Domonkos Szabolcs
Elérhetőség: