Rozsda - Bemutatkozik a rétsági zenekar!

2017.01.10 16:18



A Rozsda zenekart 2014 áprilisában alapította a Nógrád megyei Rétságon Harsányi Ferenc basszer/énekes, Havas Gergely dobos és Kovács Balázs gitáros/énekes. A srácok már a Rozsda előtt is jól ismerték egymást, hiszen közös próbateremben "nevelkedtek". A korábbi, főként punk és thrash metal stílusjegyekből táplálkozó zenekaraik feloszlása után a szálak végül összefonódtak, és megalapították a Rozsdát.
Stílusukat leginkább a hardcore és a thrash metal jegyei alkotják, de megtalálhatóak a dalokban egyedi kiállások is, melyek a zenekari tagok egyéni stílusából fakadó jellegzetességgel rendelkeznek. Dalszövegeik témájához főként mindennapi dolgok, érzelmi, társadalmi problémákból merítenek, amikkel mindenki könnyen azonosulhat. Első 5 számos EP lemezük a 2017-es év elején készült el "Másképp lesz minden" címmel.
A Rozsda a 2017-es évre is készül sok koncerttel, ahol már az új lemez dalai is elhangzanak majd. Remélhetőleg a közönség is annak megfelelően fogadja az új szerzeményeket, amilyen lelkesedéssel a srácok készítették őket, ebben az öt dalban minden Rozsda benne van, mindhármújuk szíve, lelke. Előre láthatólag a következő albumra nyárig várni kell, de már készülnek a dalok és a felvételek. Az alábbi elérhetőségeken nyomon követhető a banda munkássága és minden rendelkezésre álló friss információ. Rozsda a Facebookon: www.facebook.com/rozsdazenekar
Youtube csatorna: www.youtube.com/channel/UCx_p_6tLQT14zZxaPC9o42g
SoundCloud: soundcloud.com/rozsda-524534960