Rönk - Újra együtt a zenekar!

2017.08.10 14:36



Sziasztok!
Jó ideje kussban voltunk, és erre nincsen semmi mentségünk. De bármit is tettünk, a pénz--- izé, a punk rock vezérelt minket.
Három évvel ezelőtt elterveztük, hogy kiadjuk a második albumunkat, de nem jött össze a dolog, utána pedig úgy tűnt, már nem is fog. Dobosunk és szólógitárosunk azonban egy kellemetlen vizsgaidőszak közepén mégis elhatározta, hogy megcsinálják az albumot, lesz, ami lesz. Basszusgitárosunk és ritmusgitárosunk rábólintott a dologra, azonban volt énekesünk egyéb teendői miatt nem tudta elvállalni a dolgot, így alternatív utat kellett keresnünk. Miután sikeresen megtaláltuk ezt a jövő felé vezető sztrádát, már csak fel kellett gurulnunk rá. És most itt vagyunk. A számokat felvettük, több közülük a koncertek után íródott, illetve olyanok is akadnak, amiket nem, vagy csak egyszer-kétszer játszottunk el (egészen biztos, hogy NEM a tehetségtelenségünk miatt!).
De ez most mind rajta lesz. Most már csak a Rebel Age Recording stúdió főhangmérnökét kell naponta seggberugdosnunk, és küldi is a jóféle hanganyagot, ugyanis a borító is készen áll a bevetésre, sőt, ha még van ilyenetek, hogy CD-lejátszó (esetleg discman, hmm?), akkor akár CD-formátumban is megrendelhetitek tőlünk a cuccot.
Nem tervezzük abbahagyni a dolgot, de kérdéses, hogy mikor lesz koncertünk. Gőzerővel dolgozunk azon az ügyön is.
Addig is fogadjátok szeretettel grafikusunk művét, amin egy mondatban összefoglaltuk ezt 45 sort.
Tiszteletlenséggel a tiétek: Rönk




Elérhetőség: https://www.facebook.com/ronkofficial/