Nothing Exact - Bemutatkozik a 2016-ban alakult friss lemezes zenekar!

2018.04.05 13:43



A Nothing Exact zenekar 2016 nyarán örömzenélés céljából alakult (a Dramatic morals és Mocskos zenekar tagjaiból), de hamarosan rájöttünk, hogy ezt ne csak a saját szórakoztatásunk érdekébe tegyük, hanem próbáljuk meg átadni az emberek számára is.
Koncertről-koncertre járva rengeteg új embert/zenekart ismerhettünk meg, így lehetőségünk volt a városi fellépéseken kívül, a környező településekre is eljutni, illetve Szegedet is meghódítottuk!



2018 márciusában sikerült felvennünk az első lemezünket, ami a 'Fekete fellegek' címet kapta. A lemezen szereplő 6 tételből, az 'Élni akarok' számunk klipel, a 'Fekete fellegek' pedig egy dalszöveges videóval érkeztek.
A jövőbeli terveink pedig egyértelműek, minél több helyre eljuttatni a zenénket, új zenekarokkal közös fellépéseket szervezni és persze elkezdeni a következő lemezünk felvételeit.

Egy pár sor a lemezről:
A 6 tételes “Fekete Fellegek” bemutatkozó lemezünk igazán sokoldalúra sikerült. Persze ez is volt a célunk vele. Törekedtünk arra, hogy mindenki megtalálja benne amit szeret. Tehát találkozhatunk laza, dallamos zenével a könnyebb műfaj kedvelőinek, de előfordulnak igazán pörgős, zúzós dalok is, a keményebb stílus híveinek.



A klipek youtube linkjei:





A lemez youtube linkje:



Soundcloud és bandcamp linkek:
https://soundcloud.com/nothing-exact-official/sets/nothing-exact-fekete-fellegek
https://nothingexact.bandcamp.com/album/fekete-fellegek

Tagok:
Nádházi Zsolt /basszus gitár/
Nádházi Richárd /szóló gitár/
Tóth Attila /dob/
Kónya Dávid /ének/

Elérhetőségek:
e-mail: nothingexact@gmail.com
facebook: https://www.facebook.com/nothingexact
web: https://nothingexact.bandcamp.com/
telefon: +36703861230