Crossover - Fent Szállok

2016.05.31 17:53


A zenekar 2012 őszén alakult, melyet a szólógitáros Uzelman Szabolcs és a dobos Farkas Dávid alakított. A későbbiek folyamán két taggal bővült a csapat, a ritmusgitáros Biri Márkkal illetve a basszusgitáros Dudás Istvánnal, akit aztán Egri Patrik, és végül Bíró "Gubi" József váltott le. 
A zenekar neve egy próba alkalmával született meg spontán ötlet alapján, stílusát majd a közönség behatárolja,de kétségtelen,hogy a Hard Rock/Stoner műfaj jegyeket tartalmazza.
A csapat elsődleges célja az, hogy az emberek számára maradandó, nem mellékesen jó kultúrális élményt nyújtson a saját maguk szórakoztatása mellett. 
Ha ez sikerül és ha már legalább 1 embernek is sikerült örömet okozni,akkor már megérte elkezdenünk...


Lemezről: "Nagy vonalakban a lemezről annyit tudunk mondani,hogy 4 olyan számot vettünk fel ami igazán belülről jött.Mindegyik dalnak van mondanivalója... Olykor kétségbe esett vágy közlő,olykor a fellegekbe repítő sorok tömkelege. Reméljük,hogy a hallgatóság is megtalálja az értelmét és örömét leli benne.Megmagyarázni/elemezni nem szeretnénk egyiket se,hisz egy falat húznánk a hallgató köré...így döntse el mindenki,hogy neki mit mondanak a dalok?!" Bíró József





Tagok:
​Uzelman Szabolcs - szólógitár, ének
Lengyel "FityMan" Ákos - dob
Biri Márk - ritmusgitár
Bíró "Gubi" József - basszusgitár, vokál

Elérhetőség: https://www.facebook.com/CrossOverzenekar